torstai 18. heinäkuuta 2013

Me, myself and I.

Eilen startattiin, ja nyt voisin hieman raottaa salaisuuden verhoa ja kertoa, että kuka täällä ruudun toisella puolella on. Hieman päälle kolmekymppinen yhden tytön ja yhden pojan äiti. Vaimo miehelle, tytär äidille ja sisar siskolle ja veljelle. Vakituisessa työsuhteessa (tai niin vakituisessa kuin nykymaailmassa enää voi olla....) ja asiat kaikin puolin ihan jees. Painoa tosin on kertynyt vuosien saatossa muutamia kiloja liikaa, ja niitä olen yrittänyt pudotella. Välillä siinä onnistuen ja välillä.. Noh, you know.

Itse olen aina halunnut kolme lasta, mies on ilmoittanut jo hyvin alusta alkaen, että kaksi riittää. Mutta en tiedä, että mistä kohtalon oikusta, mies alkoikin alkuvuodesta lämpenemään ajatukselle, että meille tulisi vielä yksi vaippapöksy lisää. Aika oli kypsä näin kesän kynnyksellä, ja tosiaan tässä kuussa laitettiin yritys käyntiin. Mulle raskautuminen on ollut aina suhteellisen helppoa (yhden keskenmenon tosin kokeneena) joten tämä ei sillä tavalla ole yllätys. Tosin tuo muutaman vuoden takainen keskenmeno kummittelee taustalla, joten sen suurempia kevätjuhlaliikkeitä en tee ennen kuin asia on 100% varma. Mutta tuosta keskenmenosta ja siihen liittyvistä jutuista kerron sitten jossakin toisessa postauksessa.. :)

Toissapäivänä tilaamani raskaustestit tulevat varmaankin tänään postitse, joten huomen aamulla teen digitestin. Ilmoittelen sitten, että mikä oli tuomio..!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti